Copil de 14 ani, în stare critică!

0

  • În urma accidentului produs fostul primar



Un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost ieri victima unui accident teribil. Adolescentul a avut nevoie de resuscitare şi a ajuns la Spitalul de Pediatrie Piteşti în stare critică. Acesta se afla într-o maşină care a fost lovită cu putere de autoturismul condus de fostul primar la comunei Slobozia, răsturnându-se. După impact a luat foc.


Accidentul a avut loc ieri după-amiază, în comuna Slobozia şi a fost provocat de fostul primar al comunei Alexandru Niţă, în vârstă de 72 de ani. „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 72 de ani, din Slobozia, care conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, la pătrunderea pe DJ 659, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Ștefan cel Mare, care se deplasa pe direcția Mozăceni spre Ştefan cel Mare. În urma coliziunii, al doilea autoturism (cel condus de tânăr), s-a răsturnat în afara carosabilului și a luat foc”, a precizat Florin Popa.
Nu a acordat prioritate
Oamenii legii au stabilit că maşina condusă de fostul primar, un Volkswagen, a ieşit dintr-o vulcanizare şi nu a acordat prioritate de trecere unui Opel Astra condus pe drumul principal, drum cu prioritate, de Alexandru Z, de 18 ani, din comuna Ştefan cel Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului dreapta față din al Opelului, un minor de 14 ani, din Ștefan cel Mare. Primii care au ajuns la faţa locului au fost pompierii SVSU Slobozia a sosit înaintea reprezentanţilor ISU Argeş și au reușit să stingă incendiul auto. Băiatul a fost supus manevrelor de resuscitare fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş în comă profundă. A ajuns la Spitalul de Pediatrie în stare critică. „E la computer tomograf acum. Pacientul are politraumatism prin accident rutier. Traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toraco-abdominal, fracturi mutiple, deschise, la ambele membre superioare şi inferioare”, preciza managerul Spitalului de Pediatrie Piteşti, Tudor Ionescu, referitor la starea pacientului. În funcţie de rezultatul de la computerul tomograf, adolescentul urma să fie transferat la Bucureşti, fie la Spitalul Bagdasar Arseni, dacă se evidenţiau leziuni cerebrale, fie la Spitalul Grigore Alexandrescu. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.