Spectacol și eurogoluri!

0

  • Liga 2, etapa 4 Play-off: CS Mioveni – ASU Poli Timișoara 4-0



După ce etapa trecută a spulberat cu 5-1 în deplasare pe Dunărea Călărași, CS Mioveni s-a distrat și luni în play-off, obținând o nouă victorie la patru goluri diferență. Galben-verzii au învins cu 4-0 pe ASU Poli Timișoara și s-au apropiat la un punct de cele două locuri care promovează direct.


Două dintre goluri au fost marcate în inferiortate numerică, după ce Oancea a fost eliminat în minutul 69 pentru că și-a călcat involuntar adversarul la o fază la care a jucat mingea. Cele 4 goluri au fost adevărate bijuterii, unul mai frumos ca altul, marcatorii lor fiind Adrian Mar, Coșereanu, Rusu și Ișfan. Scorul a fost deschis de Mar în minutul 23, mijlocașul stânga câștigând un balon pe partea sa, după care a șutat de la 25 m, de pe stânga cu boltă, la colțul lung, sub bară. În minutul 43, gazdele au o combinație cu pase din prima la care participă Coșereanu – Rusu și Blănaru, ultimul pasând excelent în centrul careului, unde Coșereanu a apărut nemarcat și a reluat cu latul în plasă. În minutul 67 Rusu face 3-0, după ce Popovici a trimis prea încet spre propriul portar, iar atacantul a interceptat și a trimis din prima fără preluare printre picioarele goal-keeper-ului, la colțul scurt. La ultimul gol al partidei, în minutul 89, Rusu a preluat în aer și și-a scos din joc adversarul, apoi a urcat spre poartă fiind talonat, pentru ca la 20 m să calce balonul, iar Ișfan venit în sprijin să șuteze din prima, plasat, cu stângul, pe lângă portar, direct în plasă.
Pentru CS Mioveni a fost a doua victorie din play-off și consecutivă, după succesul cu 5-1 de miercurea trecută de la Călărași, echipa lui Alexandru Pelici, care a bifat meciul 501 din cariera de antrenor, fiind neînvinsă în această fază a competiției, în patru jocuri disputate.
CS Mioveni – ASU Poli Timișoara 4-0 (2-0)
Au marcat: Mar (23), Coșereanu (43), Rusu (67), Ișfan (89)
⚽Mioveni: Popescu – Oancea, Iacob, Gherghe, Burnea (13 Șerbănică) – Toma (76 Șerban), Vereș (76 Chindriș) – Coșereanu (76 Ișfan), Blănaru (57 Rădescu), Mar – Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici
⚽ASU Poli: Hindrich – Bocșan, Radu, Mera (46 Munteanu), Scutaru, Casado, Popovici (69 Radunovici), Axente, Plazonya (46 Manea), Cioinac (46 Ivanovic), Codrea. Antrenor: Dan Alexa. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.