Timpi de preparare:
Timp de preparare: 35 min
Timp de gătire: 20 min
Gata în: 55 min
Ingrediente:
4 felii de bacon
4 bucăți x 150 gr. piept de pui dezosat
3 linguri făină
2 ouă mari
150 gr. pesmet
ulei de măsline
ulei de floarea soarelui
2 mâini pline de frunze de spanac
2 lămâi
jumătate de pachet de unt (la temperatura camerei)
1 vârf linguriță piper
Pentru unt
4 căței de usturoi
15 gr. pătrunjel
jumătate de pachet de unt
Mod de preparare:
Prăjește bacon-ul în ulei de măsline, într-o tigaie, pe ambele părți, până devine ușor crocant. Scoate untul ca să se mai înmoaie. Toacă mărunt usturoiul și pătrunjelul. Amestecă-le în untul moale și dă la frigider. Preîncălzește cuptorul. Acum, crestează un „buzunar” în fiecare piept de pui în parte, în care urmează să bagi ingredientele. Scoate untul din frigider, împarte-l în 4 bucăți egale și pune câte o pătrime în fiecare piept de pui. Apoi câte o felie de bacon crocant. Închide portofelele. Într-o farfurie plată pune făina, într-un bol cu fund lat bate ouăle și într-o altă farfurie presară pesmetul. Dă fiecare piept de pui umplut, pe rând prin cele 3 vase. Într-o tigaie în care ai pus puțin ulei de floarea soarelui, pune cele 4 bucăți de pui la prăjit până se rumenesc ușor. Apoi dă-le la cuptor pentru 10 minute sau până când observi că s-au pătruns.
Dacă vrei, le poți face direct la cuptor (lăsându-le 20 de minute sau un pic mai mult).
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525