Prima înfrângere din play-out!

0

  • Piteştenii cu ocaziile, târgoviştenii cu golul
  • FC Argeş – Chindia Târgovişte 0-1(0-0) A marcat: Daniel Florea(min.53)



FC Argeş a pierdut nemeritat partida de miercuri, de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, din runda cu numărul 2 a play-out-ului Ligii I. Piteștenii au fost învinși cu 1-0 la capătul unui meci în care au avut 5-6 mari oportunități de a marca. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florea, în minutul 53, după o greșeală a defensivei piteștene.


Argeşenii puteau deschide scorul Încă din primul minut prin Meza Colli care l-a pus la grea încercare pe Aioani cu un șut de la distanță care a fost scos însă de portarul Chindiei de la rădăcina barei. Palic și-a trecut și el în cont o mare ocazie de gol, însă Aioani a respins în lateral șutul acestuia. Ionuț Șerban putea modifica tabela în minutul 34, cu un șut în vinclu din lovitură liberă, respins însă de Aioani în corner. Chindia a deschis scorul la puţin timp după revenirea de cabine la singura ocazie avută în acest meci. Căpuşă i-a pasat lui Daniel Florea care a trimis în plasă cu largul concurs al defensivei argeşene care a greşit în lanţ. FC Argeş a avut şansa de a obţine un punct din acest meci, însă Turda a reluat cu capul direct în braţele lui Aioani. În urma acestui eșec, alb-violeții ocupă locul 4, cu 21 de puncte, cu 4 mai mult decât FC Voluntari, ocupanta locului 7, primul care merge la barajul pentru evitarea retrogradării.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Maric, Muşat – Şerban (Teles 66’), Meza Colli (Honciu 84’) – Drăghici (Năstăsie 55’), Palic, Dumitru (Barbu 84’) – Malele. Antrenori: Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi.
Chindia Târgovişte: Aioani – Căpuşă, Celea, Iacob, C. Dinu – Neguţ (Piţian 87’), Dulca, Raţă, Dumitraşcu – D. Popa, Florea (Berisha 75’). Antrenor: Emil Săndoi.
Cartonaşe galbene: Malele 9’ / Aioani 85’.
Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Bogdan Gheorghe, Andrei Constantinescu – Horia Gabriel Mladinovici.
Observator joc: Aurel Beldeanu
Observator arbitri: Alexandru Deaconu. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.