Bilete de tratament pentru pensionari!

1

  • Casa Judeţeană de Pensii Argeş oferă



La Casa Județeană de Pensii Argeș au sosit biletele de tratament pentru cea de a patra serie din acest an. Județului nostru i-au fost repartizate 181 de bilete pentru pensionarii care necesită tratament balnear.


Cea de a patra serie din acest an, are date de plecare în perioada 8 – 12 mai 2021. Sunt disponibile 181 bilete de tratament balnear în stațiunile: Amara, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olănești, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Vatra Dornei.
Pensionarii argeșeni pot ridica biletele până pe data de 30 aprilie 2021, conform planificării care este anunţată telefonic fiecărui beneficiar.
Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că au rămas 48 de bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: 1 Mai, Amara, Covasna, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Pucioasa, Tușnad.
Beneficiarii biletelor de tratament balnear vor trebui să achite 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. „În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natura salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia. Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2021 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie”, precizează CJP argeş. M.Sandu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.