Casă şi depozit arse la Călineşti, în această dimineaţă

0
0

O casă şi un depozit au ars în această dimineaţă la Călineşti, pompierii argeşeni intervenind şi stingând focurile fără a exista victime omeneşti.

Astfel, în jurul orei 5:05, pompierii din cadrul gărzii de intervenție Topoloveni, au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD de prim ajutor, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o casă în Călinești, sat Gorganul. La sosirea acestora, ardea anexa pe o suprafață de aproximativ 60 de mp, construită din lemn și placată cu polistiren. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric şi mijloace de iluminat lăsate în tensiune.

Apoi, la 6:40, pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit tot în comuna Călinești pe DN7.  A ars acoperișul pe o suprafață de circa 150 de mp, 5 tone de rumeguș și s-au deteriorat 3 motoare electrice (utilaje). Şi aici, cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric.

S. M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.