Incendiu la un apartament din cartierul Trivale!

0
0

Un incendiu a izbucnit în acestă după-amiază la un apartament dintr-un bloc situat în cartierul Trivale, la complex II. Proprietarii locuinţei care a luat foc au ajuns la spital, fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon. M.S. 

Pompierii au intervenit cu țrei autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, plus două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Argeş.

Militarii au evacuat, cu ajutorul autoscării, 3 persoane, o femeie şi cei doi copii ai acesteia, care locuiesc la etajul al 4 , deasupra apartamentului care a luat foc. Focul a izbucnit în sufragerie., iar cei doi proprietari, de 89 ani, respectiv 75 de ani au reuşti să iasă din casă singuri.

Toate persoanele care locuiesc pe acea scară şi erau acasă în momentul incendiului,  au fost evacuate în siguranță, un total de 9 cetățeni.

Doua persoane din apartamentul unde a avut loc incendiul, unbărbat 89 de ani și femeie 75 de ani au fost intoxicate cu monoxid de carbon și au fost transportate la spital. De asemenea,  o femeie de 34 de ani, care a suferit un atac de panică și un bărbat de 38 de ani, cu o plagă la un deget, soţ şi soţie, nu au necesitat transportul la spital.

 

Cauza producerii incendiului pare să fie de natură electrică, fiind datorată efectului termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.