Timpi de preparare:
Timp de preparare: 20 min
Gata în: 20 min
Ingrediente:
400 gr. brânză mozzarella
400 g roşii cherry
cimbru uscat
busuioc verde şi uscat
ulei de măsline
2-3 linguriţe oţet balsamic
sare
piper alb măcinat
crutoane aromate
Mod de preparare:
1. Se curăţă şi se spală roşiile, se taie feliuţe sau rondele subţiri şi se stropesc cu ulei de măsline şi oţet aromatic. Se potrivesc cu sare şi piper şi se lasă câteva minute la macerat.
2. Separat, se spală cimbrul şi busuiocul, se usucă pe un prosop absorbant şi se toacă mărunt. Se amestecă cu sare şi cimbru uscat şi se presară peste roşiile tăiate.
3. Brânza mozzarella se scoate din zer, se scurge bine şi se taie cubuleţe sau rondele. Se aşază bucăţile de brânză pe un platou şi se ornează cu roşiile şi sosul. Se mai stropesc cu ulei de măsline, dacă mai este nevoie, şi, pe deasupra, se adaugă busuiocul şi cimbrul.
4. Salata caprese se serveşte cu crutoane aromate sau foccacia crocantă, gratinată cu usturoi şi sos de roşii.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525