A abandonat maşina avariată şi a plecat!
Duminică, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești au fost anunţaţi că a avut loc un accident rutier pe raza comunei Buzoești. Din verificări s-a stabilit că Gheorghe M. de 46 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism Audi, din direcția Recea spre Costești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanțul din partea stângă a sensului său de deplasare, suferind leziuni ușoare. Imediat după eveniment, conducătoul auto a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat la scurt timp. În urma testării cu aparatul etilotest, oamenii legii au aflat motivul pentru care şoferul a pelcat deşi era rănit. Avea o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilitii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, refuz de recoltare de probe biologice și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196, 338 și 337 din Codul Penal.
Conducea fără permis
Tot duminică, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeștii de Argeș, l-au depistat pe Constantin R. un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism Ford, pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.