Furt de 4.000 de lei dintr-un magazin de ochelari

0Profitând de neatenţia vânzătoarei, un tânăr de 18 ani, a furat dintr-un magazin ce aparţinea unei clinci de oftalmologie din Curtea de Argeş, bani şi ochelari în valoare de 4.000 de lei. După ce poliţiştii au recuperat bunurile, reprezentanţii firmei păgubite şi-au retras plângerea. Astfel hoţul riscă să scape basma curată. Oamenii legii continuă cercetările în privinţa autorului.


Luni, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de furt. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua precedentă, 24 mai a.c., prin distragerea atenției vânzătoarei, un tânăr de 18 de ani, din Curtea de Argeș, a sustras bani și bunuri, cauzând un prejudiciu de aproape 4.000 de lei. Florin S. despre el fiind vorba, a furat 2.200 lei din încasări şi o pereche de ochelari care valorau 1.600 lei. Poliţiştii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, ocazie cu care prejudiciul a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.
Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere corespunzătoare, având în vedere că a intervenit împăcarea părților, reprezentanţii firmei retrăgând plângerea după ce au primit bunurile înapoi. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.