Şase subofiţeri de la ISU Argeş felicitaţi, la trecerea în rezervă!

0
Șase pompieri argeșeni vor trece în rezervă de marți. Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, a organizat o festivitate în cadrul căreia cei șase subofițeri au primit plachete și diplome pentru activitatea depusă . Colegii i-au felicitat pe viitorii rezerviști. M.S.
„Începutul acestei veri aduce o nouă etapă a vieții pentru șase pompieri argeșeni, care din luna iunie vor fi trecuți în rezervă.
Aceștia sunt, domnii plutonieri adjutanți șefi: Moise Gabriel; Tudor Florian; Popescu Ion; Bărbulescu Remus; Radu Nicolae; Rizea Florian.
În zi de sărbătoare a cadrelor militare trecute în rezervă, comanda ISU Argeș și cadrele inspectoratului, alături de care cei șase salvatori au lucrat ani de zile, i-au felicitat și le-au urat multă sănătate, iar când vor trece pe lângă unitățile în care și-au desfășurat activitatea, să nu omită să ne facă o vizită.
Să duci la capăt o carieră în care în fiecare zi de serviciu nu ști ce te așteaptă și orice misiune ar fi trebuie s-o îndeplinești cu succes, este solicitant din toate punctele de vedere.
Cu toată cinstea, onoare și respectul, LA MULȚI ANI, rezerviștilor militari!”, a transmis ISU Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.