A furat 10.000 lei dintr-o casă din Pitești, prins la București!

0
0

Un ho voiajor a furat dintr-o casă din Pitești 10.000 lei, pe data de 5 mai. A fost prins la București, joi, fiind predat polițiștilor din cadrul Secției 3 Pitești care instrumentau dosarul. M.S.

Profitând de faptul că a găsit uşa unei case descuiată, un hoţ voiajor, în vârstă 25 de ani, din Comănești Bacău,  a intrat şi a scotocit după bani. A plecat de acolo cu un portofel în care proprietara,  în vârstă de 72 de ani avea aproxinativ 10.000 lei.

Spaţiu publicitar

Proprietara a plecat şi a lăsat atât poarta casei descuiată cât şi uşa. Individul a încercat porta a intrat în curte și apoi în casă. După ce s-a văzut cu banii  a plecat din oraş.

A fost prins la Bucureşti, joi, fiind adus la audieri la Secția 3 Poliție Pitești unde era intrumentat dosarul.  A fost reţinut  pentru 24 de ore. Vineri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost dispusă măsura controlului judiciar. Tânărul este recidivist fiind condamnat pentru mai multe furturi.

Pentru persoane ce locuiesc la casă, în mediul urban sau rural, polițiștii argeșeni fac următoarele recomandări: 

 

  • Împrejmuiți curtea pe toate laturile;
  • Asigurați poarta de acces chiar și la plecări de scurtă durată, iar când plecați pentru mai mult timp, verificați dacă ați încuiat ușile de acces ferestrele și ușile de balcon;
  • Nu păstraţi sume mari de bani sau obiecte de mare valoare în casă;
  • Dotaţi locuinţa cu un sistem de alarmă, monitorizarea cu o firmă specializată de pază și protecție sporind gradul de siguranță.

 

Spaţiu publicitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.