4 titluri de campioane naționale!

0

  • Înotătoarele de la CSM Pitești au obținut



Înotătoarele de la CSM Pitești care reprezintă clubul la București, la Bazinul Dinamo, la Campionatul Național de Înot Feminin, rezervat Juniorilor, Tineretului și Seniorilor au obținut pe parcursul celor 3 zile de întreceri mai multe medalii.


Astfel, încă din prima zi, piteștencele au urcat de 4 ori pe podium luând o medalie de aur, una de argint și două de bronz: Delia Safcencu a obținut argintul la Tineret, în proba de 200 m mixt, Emilia Surugiu a luat aurul la Juniori tot la 200 m mixt și bronzul la tineret la aceeași probă, iar Alexandra Butnaru a obținut bronzul la Juniori, la 200 m mixt. De asemenea, Andra Mitu s-a clasat a 7-a în Finala A la 400 m liber, Ana Oțoiu a ajuns a 4/a în Finala B la juniori la 400 m liber și a 5-a în Finala B, la 100 m fluture.

Ziua a doua a Campionatelor Naționale de Înot pentru tineret, juniori și seniori – feminin a continuat la fel de bine pentru sportivii de la CSM Pitești care au obținut încă 5 medalii la probele la care au concurat. Astfel, Henrietta Fangli a luat medalia de aur în proba de 50 m bras – seniori, Ana Oțoiu a obținut argintul la 1500 m liber – junioare, iar Andra Mitu la 1500 m liber – seniori, Delia Safcencu la 200 m spate – tineret și Emilia Surugiu la 100 m liber – juniori au obținut medalii de bronz.


Și în ultima zi a Campionatelor Naționale de Înot rezervate juniorilor, tineretului și seniorilor – feminin, sportivii de la CSM Pitești au urcat pe podium. Aceștia au obținut alte 7 medalii, dintre care două de aur, una de argint și patru de bronz. Înotătoarele medaliate au fost: # Henrietta Fangli: Aur – Seniori în proba 100 m bras # Delia Safcencu: Bronz – Tineret și Seniori în proba 100 m spate ; Aur – Tineret în proba 400 m mixt; Bronz – Seniori în proba 400 m mixt # Emilia Surugiu: Argint – Juniori în proba 200 m liber; Bronz – Tineret în proba 200 m liber; Bronz – Juniori în proba 400 m mixt .

9 sportive participante
CSM Pitești a fost reprezentată la concurs de 9 înotătoare: Delia Safcencu, Andra Mitu, Emilia Surugiu, Ana Otoiu, Henrietta Fangli, Alessia Miu, Alexandra Hafner, Bianca Badea, Alexandra Butnaru, sportivele fiind antrenate de Viorel Ciobanu, Bogdan Chiriac, Iuliu Berca, Adriana Drigă, Adrian Moise și Zizica Sora. La acest Campionatul Național de Înot de la București, sportivii clasati pe primul loc în clasamentul OPEN, au primit titlul de Campion Național de Seniori, medalie şi diploma, în clasamentul de Tineret s-a luat titlul de Campion Național de Tineret, medalie şi diplomă, iar in clasamentul categoriei Juniori, s-a acordat titlul de Campion Național de Juniori , medalie şi diplomă.

Locurile II şi III vor primi medalii şi diplome. Primele trei performanţe individuale, conform tabelei internaţionale de punctaj FINA (masculin şi feminin), la categoriile OPEN, TINERET şi JUNIORI, li s-au acordat CUPE.

Performanțele obținute
În cele 3 zile de concurs sportivele de la CSM Pitești au luat 17 medalii, dintre care patru titluri naționale. Per total, performanțele obținute de piteștence sunt următoarele:
☛ Henrietta Fangli – 50 m bras locul 1 Senioare; 100 m bras locul 1. Pofesori: Bogdan CHIRIAC și Adriana DRIGĂ
☛ Andra Mitu – 1500 m liber locul 3 Senioare. Profesori Viorel CIOBANU și Adrian MOISE
☛ Delia Safcencu: 200 mixt locul 2 Tineret; 200 m spate locul 3 Tineret; 100 m spate locul 3 Seniori; 100 m spate locul 3 Tineret; 400 m mixt locul 3 Senioare; 400 m mixt locul 1 Tineret. Profesori Viorel CIOBANU și Adrian MOISE
☛ Emilia Surugiu: 200 m mixt locul 3 Tineret; 200 m mixt locul 1 Junioare; 100 m liber locul 3 Junioare; 200 m liber locul 3 Tineret; 200 m liber locul 2 Junioare; 400 m mixt locul 3 Junioare. Profesori Viorel CIOBANU și Adrian MOISE
☛ Alexandra Butnaru: 200 m mixt locul 3 Junioare. Profesori: Bogdan CHIRIAC și Adriana DRIGĂ
☛ Ana Oțoiu: 1500 m liber locul 2 Junioare. Profesori Iuliu BERCA și Zizica SORA. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.