CS Mioveni a început pregătirea pentru Liga I

0

  • La reunire nu a fost niciun jucător nou
  • Galben-verzii și-au luat preparator fizic școlit la Real Madrid



Galben-verzii și-au reluat în miercuri după-amiază pregătirea, fotbaliștii revenind la antrenamente după două săptămâni de vacanță.


La primul antrenament al staff-ului tehnic au fost prezenți 19 jucători, toți componenți ai lotului din sezonul trecut. Doi jucători au lipsit motivat, iar restul au încheiat contractele sau le-au expirat împrumuturile.

Fotbaliștii au efectuat și un scurt antrenament la Stadionul Orășenesc din Mioveni, urmând ca ieri să efectuaze vizita medicală, iar până pe 24 iunie să se pregătească pe plan local. În următoarele zile la pregătire sunt așteptați și câțiva jucători cu experiență în Liga 1, fotbaliști cu care conducerea se află momentan în tratative. Singura noutate de la reunire a fost preparatorul fizic Vlad Țăranu, care s-a școlit la Real Madrid și apoi a lucrat și pentru loturile naționale de juniori.

Campionat dificil
„S-a reluat pregătire după un sezon bun în care clubul a reușit promovarea. Am trecut la treabă și ne așteptă un an foarte greu, un campionat dificil. Cred că vom reuși să rămânem în Liga I. La reunire, a fost prezentă cea mai mare parte a jucătorilor titulari de anul trecut, care au rămas așa cum am spus la echipă. Vor veni însă și 5-6 jucători cu experiență în Liga 1 în perioada următoare, cred, până la plecarea în cantonament.

Urmează vizita medicală, apoi antrenamente pe plan local, timp de o săptămână, apoi cantonamentul de la Poiana Brașov și meciurile amicale. Suntem nerăbdători și încrezători că vom face o figură frumoasă în campionat” a declarat la reunirea lotului, președintele Consiliului Director al clubului nostru, Dumitru Olteanu.

Vrem să îndeplinim obiectivul
“Gândurile noastre sunt la Liga I și ne dorim să îndeplinim obiectivul stabilit de conducere. Sper să ajut echipa să facă o figură frumoasă și în Liga I. Suntem bucuroși că am reușit aceasta promovare, la baraj, unde bucuria fost și mai mare.

Așteptăm cu nerăbdare meciurile cu echipele de Liga I unde vom întâlni formații de tradiție , CFR, Rapid, Craiova… Suntem în lot jucători buni care am demonstrate că merităm în Liga I și care am mai jucat în primul eșalon și vrem să realizăm cee ace ne cere conducerea. Este o provocare și aștepătm începerea sezonului” a declarat atacantul Ștefan Blănaru.

Emoții mari
“Am revenit din vacanță cu gândul să facem o pregătire cât mai bună pentru noul sezon. Vacanța a fost scurtă, dar foarte frumoasă, pentru că am obținut această promovare la ultimul meci, cel de baraj. Am două promovări consecutiv și sunt foarte emoționat. Aceasta este o încununare a muncii mele de fotbalist. Chiar mă gândeam când mercgeam la baraj, la Mediaș, că vine încă un an în Liga II, cu echipe și pe stadioane așa cum sunt, dar iată că acum mă gândesc la meciurile cu echipe de tradiție, ca FCSB, CFR, Craiova…Sper s[ facem o nouă figură frumoasă” spunea la reunire, mijlocașul Andrei Panait cel care a marcat golul victoriei cu Hermannstadt.

Lotul prezent astăzi la reunire:
Iustin Popescu, Răzvan Ducan, Valentin Sima, Bogdan Preda, Dorinel Oancea, Alexandru Iacob, Robert Gherghe, Ionuț Burnea, Dănuț Șerbănică, Andrei Panait, Szilard Vereș, Marius Chindriș, Daniel Toma, Ionuț Rădescu, Valentin Coșereanu, Ștefan Blănaru, Bogdan Rusu, Constantin Șerban, Alin Călin.

Program pregătire vară CS Mioveni:
– 16 iunie – reunirea lotului (la Mioveni)
– 17 iunie – vizita medicală (Pitești)
– 18 – 23 iunie antrenamente pe plan local
– 24 iunie – 2 iulie cantoanament Poiana Brașov
– 5 – 16 iunie antrenamente pe plan local
– 16 iulie – începerea campionatului

Program meciuri amicale CS Mioveni
– 26 iunie : Cetate Râșnov – CS Mioveni (la Brașov)
– 30 iunie: Viitorul – CS Mioveni (la Brașov)
– 2 iulie: Corona Brașov – CS Mioveni (la Brașov)
– 7 iulie: FCSB – CS Mioveni (la Berceni)
– 10 iulie: CS Mioveni – Petrolul (locația va fi stabilită ulterior) S.M.