Cu pantalonii în vine, jefuit de prostituată!

0



Un bărbat care se pregătea să plece la muncă în străinătate a vrut să aibă parte de o ultimă de zi de plăceri, în țara natală. Acesta a negociat cu o prostituată prețul și împreună au plecat să se bucure de clipe minunate. Fiind beat, bărbatul a dat dintr-un necaz în altul. Se spune că în timp ce era cu pantalonii în vine, s-a împiedicat și a căzut. Atunci femeia de moravuri ușoare i-a luat portofelul și a fugit. Rămas fără bani, bărbatul a sunat la 112 cerând ajutor.


Întâmplarea a avut loc marți. C de 38 de ani, din Ştefăneşti, cunoscută de oamenii legii ca fiind prostituată, se afla într-un bar din zona complexului „Doi Cocoși”, în căutare de clienţi. Acolo a pus ochii pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Budeasa și i-a propus ca în schimbul unei sume de bani să-i ofere plăceri nebănuite.

Cum acesta era beat, nu a stat pe gânduri, a acceptat imediat propunerea. Cei doi au plecat împreună din bar şi au mers sub podul de peste râul Argeş. Acolo, nerăbdător, bărbatul şi-a lăsat pantalonii în jos. În timp ce se afla cu ei în vine a făcut un pas, moment în care, dată fiind starea lui, s-a dezechilibrat şi a căzut. S-a rostogolit pe un dâmb şi a rămas la pământ. Profitând de faptul că bărbatul nu putea să fugă după ea, altfel risca să se împiedice în nădragi, femeia i-a luat portofelul şi a fugit. Cât priveşte partida de sex la care spera bărbatul, aceasta s-a dus pe apa sâmbetei! Totul s-a întâmplat ziua, în jurul orei 14,30, într-o zonă circulată, în apropiere de Parcul Lunca Argeşului.

Avea bani la el să cumpere valută!
Imediat cum a rămas fără bani, bărbatul a sunat la 112. Le-a spus oamenilor legii că o prostituată i-a furat banii şi le-a povestit împrejurările în case a avut loc totul. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au preluat cazul şi în scurt timp, au reușit să o identifice pe Cristina C. de 38 de ani, din Ştefăneşti. Păgubaşul a susţinut că prostituata i-a furat 4.000 de lei, bani din care voia să cumpere euro.

Acesta a povestit că urma să plece în străinătate, la muncă şi avea nevoie de valută. Când a fost prinsă, Cristina C .mai avea numai 3.100 lei. Femeia a recunoscut totul din primul moment! S-a jurat însă, în faţa anchetatorilor că în portofel nu erau 4.000 de lei aşa cum pretinde păgubaşul ci 3.100 de lei, acuzându-l că minte, după ce a băut şi nu mai ştie ce a făcut cu banii. Cei 3.100 lei i-au fost înapoiaţi bărbatului. Marţi seara, în jurul orei 22,00, Cristina C a fost reţinută pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ea a fost dusă în arestul IPJ Argeş. Când a fost scoasă din secţie, încătuşată, şi a dat cu ochii de jurnalişti, femeia a recunoscut că a furat de la client. Ieri, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva inculpatei a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.