Fără incidente la proba scrisă matematică, la Evaluarea Națională!

0

Inspectoratul Județean Școlar Argeș anunță că nu au fost înregistrate incidente le proba scrisă la matematică din cadrul Evaluării Naționale.   172 de candidați  nu s-au prezentat la examen. M.S.

 

Astăzi, 24 iunie, s-a desfășurat proba scrisă la matematică din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a – sesiunea 2021.

Au fost prezenți 3988 candidați, înregistrându-se un număr de 172 de candidați care nu s-au prezentat la examen. Nu a fost eliminat niciun elev pentru tentativă de fraudă sau fraudă.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Ultima probă (Limba și literatura maternă) va fi susținută vineri, 25 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie, a transmis ISJ Argeș. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.