Evenimente Centrul Cultural Pitești

0



Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 22 – 25 iunie, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii:

☛ Prelegerea cu tema “Puterea recunoștinței”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul “Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, având-o invitată pe psihologul Felicia Dinu, eveniment care va avea loc astăzi, 24 iunie, de la ora 15,30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
☛ Spectacol de folclor dedicat Zilei Universale a Iei, în cadrul proiectului cultural-educativ “Tradiții Muntenești”, coordonat de profesorul de canto popular Valentin Grigorescu, eveniment care se va desfășura tot astăzi, 24 iunie, de la ora 18.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții. Manifestarea va fi susținută de copii și tineri care urmează cursul de canto popular (coordonator prof. Valentin Grigorescu) și cursul de dans popular (coordonatoare interpretele de folclor Violeta Dincă și Rodica Oprican), din cadrul Centrului Cultural Pitești.
☛ Prelegerea cu tema “Școala Românească”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Reflecții la reflexii”, susținut de scriitorul și profesorul de limba și literatura română Marin Gheorghe Rădulescu, mâine, 25 iunie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.