Au plecat la Arsenie Boca şi au ajuns la spital!

0



O familie din Bucureşti a avut cumpănă, la Bascov, sâmbătă, în timp ce mergea la mănăstirea Prislop să se închine la mormântul părintelui Arsenie Boca. Maşina în care aceştia se aflau a lovit bordura în curba de la ieşirea de pe A1 şi a rămas suspendată pe parapetul din beton. Atât şoferiţa cât şi pasagerul din dreapta au ajuns la spital.


Accidentul a avut loc în curba denumită „curba morţii” dat fiind numărul mare de accidente care a avut loc în zonă. La ieşirea de de pe A1, pe strada Serelor, Ionela N., de 48 de ani, din Bucureşti, nu a redus viteza, în ciuda indicatoarelor care o atenţionau. A fost luată prin surprindere de curba deosebit de periculoasă şi nu a avut timp să efectueze virajul. Maşina s-a dus drept în faţă lovind bordura şi a rămas suspendată pe parapetul din beton.

„În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a pasagerului din autoturism, un bărbat de 57 de ani, din București, care au fost transportați la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Pompierii au intervenit pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor și pentru descărcarea și acordarea primului ajutor a celor persoane care au rămas blocate în autoturism. Ionela N şi pasagerul Mircea B. au suferit traumatisme la nivelul capului și acuzau dureri la coloană, au fost preluați de către echipajele SMURD și transportați la spital pentru investigați medicale amănunțite. Cei doi împreună cu o altă familie care se deplasa cu altă maşină mergeau la mormântul părintelui Arsenie Boca la mănăstirea Prislop, când a avut loc accidentul. M.Sandu Foto C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.