Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 29 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8476-Miercuri, 29 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

7 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  Sunt pe aceeasi lungime de unda cu dl Smeoreanu si nu cred ca vom avea comentarii care vor contesta argumentatia domniei sale.

  Traim vremuri de care ne vom aduce aminte cand le vom povesti nepotilor despre propaganda lansata prin filme, presa si alte mijloace de informare in favoarea minoritatilor sexuale. Filme despre al doilea razboi mondial, in loc sa trateze luptele respective, se ocupa si de cine stie ce relatie homosexuala care ar fi avut loc pe front (desi in valtoarea luptelor nu cred ca soldatilor le mai ardea de asa ceva).

  Una este abolirea articolului 200 din Codul Penal (al Romaniei) – aici sunt de acord ca si acesti oameni pot sa isi traiasca viata cum vor ei, in masura in care nu ii deranjeaza pe ceilalti.
  Alta este promovarea ideologiei de gen in scoli, filme, presa etc. fara sa se tina cont de audienta careia ii este adresata (adica fara restrictia 18+ ani care se aplica filmelor de o anumita factura).

  Tin sa remarc curajul politic al Ungariei, conduse de partidul lui Viktor Orban, care a dat recent o lege impotriva manifestarilor publice a opiniilor homosexuale si altele asemanatoare. Citind articolele de lege (in traducere romaneasca, sper ca e corecta) am inteles ca nu este o lege impotriva libertatii vietii intime a acestor oameni, ci impotriva promovarii ideilor lor in randul copiilor.

  La noi – nici un politician nu a luat atitudine in acest sens (nu stiu daca cumva partidul AUR a zis ceva – si regret ca am ajuns sa sper ca primul gest de normalitate sa vina de la asa partid).

  In schimb presa centrala s-a aliniat curentului zis ‘european’ prin care orice stire privind Ungaria, Turcia, Rusia si alte tari primeste titluri agresive, daca nu chiar jignitoare, la adresa lor.

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   Matale degeaba te dai acum de partea corectă a umanității atât timp cât i-ai și îi pupi în …. frunte pe tembelii care umblă cu UE în gură toată ziua. Poți să stai și în cap, tot nu mă poți convinge că alianța actuală, cea mai toxică din istoria României, ne vrea binele. Așa cum este el, cu PSD-ul am fi trecut altfel prin pandemie, altceva ar fi conținut balonul fâsâit numit PNRR, altfel ar fi fost construit bugetul. Pe nenorociții actuali nu-i vor ierta niciodată oamenii care și-au îngropat morții goi, aruncați în saci negri de plastic.

   Reply
   1. 1.1.1

    Clevetici

    Hodoron – tronc!
    Eu nu am adus vorba de PSD sau de alianta de dreapta (in comentariul de mai sus), tu tot o dai pe politica.
    Dar nici nu vreau sa te conving ca politicienii actuali sau fosti ar dori binele poporului.
    Toti – absolut toti – folosesc bugetul tarii pentru a da unora mai mult si altora mai putin astfel incat sa castige alegerile viitoare pe seama celor ce au primit mai mult.

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     Las-o jos ca macane, Boni are dreptate te-a citit!

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Clevetici

      Boni are acelasi IP ca al tau, deci cum sa nu aiba dreptate?

 2. 2

  Anonim

  Clevetici, te pupi singur în comentarii, halal…retard de dreapta, de!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Ai rămas același mare nesimțit, pitit după atâtea pseudonime…

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .