Procurorul nu l-a considerat pericol public!

0
0

  • Cazul Angajat de la Dacia, și-a bătut familia!



Un piteștean, în vârstă de 48 de ani, a fost reținut de polițiștii Secției 2 după ce și-a lovit nevasta, fiica și pe un vecin care încercase să o scape de fată din mâinile lui. După scandal, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe care acesta l-a încălcat imediat cum a părăsit secția de poliție. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești nu l-a considerat pe bărbat pericol public și l-a eliberat ieri din arest, luând împotriva lui măsura controlului judiciar. Mai mult procurorul nu a înaintat către instanță propunerea de confirmare a ordinului de protecție, apreciind că măsurile impuse prin controlul judiciar sunt de ajuns ca să-l țină pe bărbat departe de victimele lui.


Florian T., de 48 de ani, a băut duminică împreună cu prietenii la bloc și s-a îmbătat. Soția a încercat să-l ia în casă, iar bărbatul a devenit violent. Femeia a fugit iar Florian T. s-a dus în casă unde și-a luat la bătaie fiica, în vârstă de 17 ani. Ușa la intrarea în apartament rămăsese deschisă iar un vecin care a auzit țipetele a intrat ca să o scape pe fată din mâinile lui. Bărbatul l-a lovit și pe vecin. Locatarii, care îi știu firea agresivă, au sunat la 112. Un echipaj de la Secția 2 Polițe l-a dus la audieri și a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 72 de ore. Bărbatul nu avea voie să se mai apropie de locuința în care erau fiica și nevasta, nici să ia legătura cu ele. De la audieri s-a dus direct acasă și a început să bată cu pumnii și picioarele în ușă. A fost luat, din nou, de polițişti, fiind reținut pentru 24 de ore pentru violență în familie, loviri și alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și încălcarea ordinului de protecție.

În ciuda celor petrecute, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, nu a considerat că bărbatul prezintă vreun pericol. A dispus eliberarea acestuia sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. De asemenea, nu l-a prezentat pe inculpat instanței de judecată pentru confirmarea ordinului de protecție, având convingerea că măsurile impuse prin controlul judiciar sunt similare unei hotărâri judecătorești și îl vor determina pe bărbat să nu se apropie de victimele sale. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.