Deții o seră sau un solar? Magazinul Nu Oricum este aliatul tău perfect

0
0

Pentru că agricultura este o ramură indispensabilă pentru toate persoanele, tot mai mulți se axează pe acest domeniu și își construiesc sere sau solare. A devenit o afacere de succes în ultimii ani, mai ales că din ce în ce mai multe persoane optează pentru produse bio.

Cu toate acestea, nu este un business deloc ușor, ci presupune multă muncă, materiale și produse specifice acestui domeniu. În plus, acestea trebuie să fie de calitate pentru ca producția să fie cât ai bună, iar clienții de asemenea să fie mulțumiți.

Pentru cei care dețin o seră sau un solar, site-ul nuoricum.ro este aliatul perfect în acest domeniu.

Această companie are ca și domeniu de activitate comercializarea produselor fitosanitare precum erbicide, tratamente sămânță, insecticide, fungicide, îngrășăminte chimice, preucum și toate elementele care țin de construcția unei sere.

Un magazin de nișă care vine spre cei care practică acest domeniu cu produse de înaltă calitate, cât și servicii la fel de calitative.

De ce este Nu Oricum aliatul perfect în acest domeniu

Pe lângă gama largă de produse pe care o deține, Nu Oricum are un avantaj față de alte magazine de nișă. Echipa din cadrul societății deține o vastă experiență în acest domeniu agricol și asta pentru ca provine din rândul horticultorilor ori acest lucru rezultă că are capacitatea de a înțelege nevoile fiecărui client în parte, oferindu-le unele dintre cele mai bune produse, dar și sfaturi cu privire la obținerea unei culturi cât mai productivă, dar și calitativă.

Este foarte important ca în orice business fie el agricol sau de altă ramură, administratorii să primească sfaturi utille de la oameni cu experiență în acel domeniu, pentru ca rezultatele să fie pe măsură. De aceea, societatea Nu Oricum este aliatul perfect în acest domeniu.

Folia profesională de acoperire, pe cât de simplă, pe atât de importantă

Deși pare un element banal, o folie profesionala pentru acoperire sere si solarii este indispensabilă în acest domeniu.

Nu Oricum oferă aceste folii special proiectate pentru acoperirea solariilor și serelor, asigurând o rezistență ridicată în ceea ce privește degradarea care are ca rezultat radiația solară sau aplicarea pesticidelor. Având în componență aditivi U.V., vine cu multiple beneficii.

Foliile sunt foarte rezistente, nu se rup la aplicare și conțin un aditiv special antipraf care oprește depunerea prafului. În plus, acestea favorizează alunecarea zăpezii din timpul iernii, lăsând ca lumina să pătrundă în solar.

De asemenea, aceste folii sunt confecționate cu o cantitate mai mare de aditivi astfel încât oferă o mai bună protecție la interior. În acest sens, producția va fi protejată atât pe timp de vară, cât și de iarnă.

Gama de produse de calitate este însă mult mai versatilă pentru cei care dețin o astfel de afacere. Tot de la Nu Oricum pot fi achiziționate semințe și legume de înaltă calitate pentru o cultură cât mai productivă.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul oficial nuoricum.ro.

Date de contact:

0787 603 417

office@nuoricum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.