Spărgea automate de cafea!

0
1



Un bucureşean, în vârstă de 26 de ani, a fost reţinut de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, fiind acuzat că ar fi spart 8 automate de cafea, ca să fure cutiile cu bani. Este posibil ca lista furturilor să fie cu mult mai lungă, până acum, oamenii legii reuşind să-i probeze 8 fapte. Acesta nu a acţionat singur ci împreună cu un complice din Ploieşti, în prezent sub măsura controlului judiciar.


Din cercetări s-a stabilit că, în perioada aprilie – mai, Marius Gheorghe M, de 26 de ani, din Bucureşti, a sustras cutiile de colectare a monedelor și bancnotelor din mai multe aparate de cafea, de pe raza localităților Pitești și Bascov. Acesta spărgea aparatele de cafea, instalate în afara magazinelor, cu o rangă. Acţiona numai noaptea. Lua cutia cu totul şi dispărea. În noaptea de 24 mai, bucureşteanul şi complicele său, Gheorghe V., de 24 de ani, din Ploiești, au dat o spargere la Bascov fiind la un pas să fie prinşi în flagrant.

Când au fost somaţi să stea, cei doi au fugit abandonând cutiile cu bani şi au reuşit să dispară în întuneric. Oamenii legii i-au identificat pe autorii furturilor şi pe 1 iulie a fost prins Gheorghe V. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, a doua zi fiind eliberat după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar. Marţi, a fost reţinut şi Marius Gheorghe M. Ieri acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. La fel ca în cazul ploieşteanului şi împotriva lui Marius Gheorghe M a fost luată măsura controlului judiciar. M.Sandu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.