„Am omorât-o de plăcere!”

0
0

  • Crimă la Poienarii de Argeş



Şi-a ucis soţia cu sânge rece, apoi s-a ascuns în podul casei. Tragedia s-a petrecut în comuna Poienarii de Argeş, iar criminalul nu are niciun regret! Mărturia lui a fost de-a dreptul şocantă, acuzându-şi soţia moartă, de incest. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a ucis-o după ce lovit-o la cap şi a înjunghiat-o cu cuţitul în abdomen.


Descoperirea a fost făcută ieri dimineaţă. Nicolae M., de 68 de ani şi soția acestuia, Constantina M., de 64 de ani, locuiau într-o vilă din comuna Poienarii de Argeş. În aceeaşi casă stă şi fiul celor doi un bărbat în vârstă de 40 de ani care a fost plecat în Italia şi s-a întors recent. Ieri dimineaţă, acesta din urmă, a descoperit cadavrul mamei şi a sunat la 112. Când au sosit poliţiştii la faţa locului nici urmă de soţul victimei. Constantina M. avea lovituri la cap şi era plină de sânge în zona abdomenului acolo unde fusese înjunghiată cu un cuţit. Oamenii legii au început căutările şi l-au găsit pe Nicolae M. ascuns în podul casei. Acesta a recunoscut că el a ucis-o.

Fiul era în casă când mama a fost ucisă
Oamenii legii nu au reuşit să stabilească cu certitudine când a fost comisă crima, dacă femeia a fost ucisă marţi seara, în cursul nopţii, sau ieri dimineaţă, devreme. Un lucru este sigur: crima a avut loc în timp ce fiul era în casă. Acesta a declarat ieri, că nu a auzit nimic. Fiul, în vârstă de 40 de ani, a mai spus că marţi seara, când s-a întors acasă, nu a intrat să vadă ce fac părinţii. Tragedia a avut loc pe fondul geloziei, bărbatul acuzându-şi deseori soţia de infidelitate. Nicolae M a mers până acolo, încât şi-a bănuit soţia de incest. Fiul cutremurat de acuzaţiile grave, a negat. Oamenii spun însă, că bărbatul era de o gelozie ieşită din comun şi o acuza pe nedrept. „Știu că se certau. Din gelozie. A fost gelos de tânăr. Ei, avea motive… Eu nu știu dacă femeia asta a avut vreodată un amant. Nu mă așteptam să o omoare. Se certau şi ea mai zicea câteodată că-i e frică de el”, povestea ieri o vecină a celor doi soţi.

Anul trecut a fost cercetat pentru loviri
Despre scandalurile provocate de Nicolae M. nu erau străini nici oamenii legii. În anul 2020 , femeia fost bătută şi a făcut plângere împotriva lui, soțul fiind cercetat penal sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe. A fost completat formularul de evaluare a riscului și nu s-a impus emiterea unui ordin de protectie. Dosarul a fost finalizat însă, cu împăcarea părţilor după de Constantina M. şi-a retras plângerea. Cei doi soți aveau o gospodărie frumoasă. În curtea vilei impozante, oamenii aveau tot ce îi trebuie unui om harnic. Cei doi aveau și tractor.

“N-am iubit-o, au iubit-o alții!”
Ieri după cercetările efectuate la faţa locului de ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de omor. Acesta a vorbit cu nonşalanţă în faţa jurnaliştilor despre crima comisă. Nu a arătat nici cel mai mic regret faţă de fapta abominabilă. În schimb, s-a arătat extrem de preocupat de propria-i persoană! Atunci când, încătuşat fiind, a fost urcat în maşină de către oamenii legii, le-a atras atenţia că este operat şi trebuie să urce încet.
Când a fost scos din curte, bărbatul a răspuns întrebărilor reprezentanților mass media. Vom reda în continuare dialogul integral dintre jurnaliști şi Nicolae M.
De ce va-ţi omorât soția?
-De plăcere.
Nu vă pare rău?
– Nu !
Era fiul în casă! Cum de nu a auzit nimic?
– Dacă a stat călare pe ea! A mârlit-o până a luat-o dracu…
Dar de ce ați ucis-o? Ce motiv aţi avut?
-D-aia! Să nu pățești și tu tot așa!
Unde ați stat ascuns?
-La mă-ta!
Aţi fost în pod tot timpul?
-Da!
Nu vă pare deloc rău?
-Nu! Mi-am făcut o plăcere.
Aţi iubit-o?
-Nu! Au iubit-o alții!
Dar de ce eraţi aşa gelos?
-De-al dracu ce-am fost!M.Sandu Foto C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.