Târgul de cai va fi la Hârtiești

0
0

  • Anul acesta



Anul acesta Târgul de Marina se organizează la Hârtiești. Cele mai frumoase exemplare de cai vor putea fi văzute între 15 și 18 iulie la Târgul de Sfânta Marina. Tradiția organizării acestui târg a plecat de la Câmpulung unde a fost organizat ani la rând după care s-a mutat în comunele Albeștii de Muscel, Berevoiești și Mihăești.


Autoritățile locale din Hârtiești au decis să organizeze acest târg pe izlazul de pe Valea lui Topor. Primarul comunei Hârtiești, Cosmin Ștefan vrea ca împreună cu familia Istrate de la Mihăești să păstreze tradiția organizării acestui târg pe meleagurile comunei pe care o păstorește de când a preluat pentru prima dată această funcție de edil șef și să amenajeze punctul de pe Valea lui Topor.

Trebuie menționat faptul că la târg va fi interzis comportamentul abuziv asupra animalelor, pentru că din aceste motive nu s-a mai organizat acest târg ani la rând.

Cei care sunt interesați de acest eveniment pot lua legătura cu autoritățile locale sunând la numerele de telefon 0248.297.050 sau 0745.781.021. Bogdan Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.