Jocurile Olimpice

0



Judo
Piteşteanul Alexandru Raicu, eliminat
Judoka Alexandru Raicu a părăsit Jocurile Olimpice de la Tokzo după ce a fost eliminat încă din primul tur al competiţiei categoriei 73 kg. Piteşteanul a fost învins cu 10-0 de japonezul Shohei Ono, multiplu campion olimpic și mondial, care s-a impus cu 10-0.

Baschet 3×3
Înfrângere cu Rusia
Echipa feminină de baschet 3×3 a fost învinsă de echipa reprezentantă a Rusiei, scor 12-21. Șansele la calificarea în faza următoare sunt pur matematice. Ultimul meci din grupă, programat marți, de la ora 11:00, este împotriva Franței, una dintre favoritele la trofeu.

Tenis
Tenismena Mihaela Buzărnescu, singura reprezentantă a României pe tabloul de simplu feminin de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, n-a avut nicio șansă în turul doi cu Marketa Vondrousova. Românca a cedat categoric, 1-6, 2-6, în disputa cu jucătoarea din Cehia, care în turul următor o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, numărul 2 mondial.

Înot
Popovici, în finală
David Popovici (16 ani) s-a calificat luni dimineață în finala probei de 200m liber. Puștiul-minune al înotului românesc a terminat pe locul 2 în prima semifinală, după rusul Martin Malyutin, și prinde lupta pentru medalii cu al șaptelea timp. Finala va avea loc marți dimineață, de la ora 4:43, ora României.

Ciclism
Dascălu, locul 7 la cross-country
Vlad Dascălu (23 de ani) a încheiat pe locul 7 proba de cross-country masculin din cadrul competiţiei de la Tokyo. Sportivul din România a sosit la 49 de secunde distanță față de campionul Thomas Pidcock, din Marea Britanie. Podiumul a fost completat de Mathias Flückiger (Elveția) și de David Valero (Spania).  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.