Un argeşean are nevoie de bani pentru a putea vorbi!

0
0



Un argeşean în vârstă de 51 de ani are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea vorbi din nou!. Sorin Mihăiţă Dupălău a suferit la începutul anului trecut o intervenţie chirurgicală pentru îndepărtarea degetelor de la piciore, iar doctorii i-au descoperit şi un cancer laringean.


Prin intermediul cotidianului nostru s-au strâs fonduri pentru achitarea asigurărilor sociale şi efectuarea unui computer tomograf.
Bărbatul a fost operat cu succes în luna mai a anului trecut de doctorul Andrei Găitan de la Spitalul Judeţean Argeş, după care au urmat luni de zile de chimioterapie şi radioterapie.

Cu ajutorul prietenilor şi al mai multor preoţi de la bisericile din Piteşti, Sorin a reuşit să depăşească acest obstacol al vieţii.

Bărbatul are nevoie acum de un laregofon pentru a putea vorbi din nou, aparat care costă peste 2.000 lei. Sorin Dupălău nu dispune de această sumă de bani şi face apel la argeşenii cu suflet care îl pot ajuta cu bani pentru cumpărarea acestui laregofon.

Cei care doresc să-l ajute pe bărbat o pot face donând în contul IBAN ROO4BTRLRONCRTOCE3036101 deschis la Banca Transilvania – Sucursala Piteşti pe numele Dupălău Mihăiţă Sorin.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.