Traficanții se drogau în maşină!

0



Trei tineri, de 21, ani, 22 ani, respectiv 23 de ani, toti din Piteşti, au fost prinşi de o patrulă a Secţiei 2 Poliţie Piteşti, în timp ce se drogau în maşină. La percheziţii oamenii legii au constatat că indivizii aveau în autoturism o cantitate mare de marijuana pregătită pentru vânzare şi ustensile de porţionat. Cazul a fost preluat de poliţiştii Antidrog care au demarat o anchetă vizând traficul de droguri de mare risc şi consum de stupefiante. 


Un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti se afla în patrulare pe strada Depozitelor din Piteşti, vineri noaptea. Oamenii legii au observat o maşină de culoare albă, parcată sub pasarela de peste râul Argeş. Au constatat că în autoturism erau doi băieţi şi o fată.

Din autoturism răzbătea un miros puternic de marijuana. În urma discuţiilor cu cei trei, a ieşit la iveală faptul că toţi se aflau sub efectul substanţelor psihoactive. Tinerii, doi băieți de 22 ani şi 23 de ani şi o fată de 21 de ani, au fost legitimaţi fiind percheziţionată maşina. A fost descoperită o cantitate mare de marijuana, un cântar şi alte ustensile de porţionare a drogurilor.

Caz preluat de ofițerii Antidrog

A fost sesizată Brigada de Combatere a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, cazul fiind preluat de ofiţerii Antidrog. În urma cântăririi a rezultat o cantitate de aproximativ 50 de grame de cannabis.

După ustensilele găsite în autoturism era evident că tinerii nu aveau droguri numai pentru consum propriu ci și pentru trafic. Toţi cei trei au fost duşi la audieri, cercetările fiind în curs de desfăşurare. Oamenii legii vor avea de lucru pentru a afla de unde procurau tinerii drogurile şi cum le plasau pe piaţă. M.Sandu