Servicii Edilitare Mioveni, 11 ani de la înființare

0



De 11 ani pe piața serviciilor publice, Servicii Edilitare pentru Comunitate și-a dezvoltat continuu domeniul de activitate, încercând să fie un partener de nădejde, responsabil și de încredere pentru comunitatea în care își desfășurăm activitatea.


Societatea a luat ființă în 2010 ca urmare a unei Hotărâri a Consiliului Local Mioveni, prin reorganizarea Serviciului ADP şi a Serviciului de Iluminat Public Mioveni din cadrul Primăriei Mioveni, iar astăzi, cu sprijinul autorității administrației publice locale, a reușit să își întărească poziția pe piața serviciilor din zonă, devenind operator al serviciului de apă-canal în alte 5 localități din județ.

Serviciile oferite în prezent sunt specifice sferei de interes public general și nu numai: apă-canal, epurare ape uzate, iluminat public, salubritate, întreținere spații verzi, ecarisaj, transport, întreținerea și administrarea domeniului public și privat din orașul Mioveni. Pe lângă acestea, societatea noastră desfășoară și activități de restaurant – catering, administrarea bazelor sportive și a celor de agrement și a deschis o modernă stație ITP și un service auto.

“Obiectivele noastre pe termen scurt și lung au avut în vedere, în primul rând, cerințele comunității, ne-am dorit să oferim servicii de calitate, care să ducă la îmbunătățirea stării de sănătate a populației și calitatea vieții, să oferim acces egal și nediscriminatoriu la serviciile publice, dar am avut în vedere și cerințele pieței, încercând să fim competitivi și să oferim servicii la prețuri attractive” declara directorul societății, Nicolae Tudose. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu a trans mis un mesaj cu ocazia aniversării : “La ceas aniversar, îi felicit pentru munca depusă le urez mult succes în continuare, cu certitudinea că roadele eforturilor depuse se vor reflecta în continuare, în viata cetățenilor comunității – principalii beneficiari ai serviciilor implementate și dezvoltate în cei 11 ani.

Trebuie să menționăm că dezvoltarea oraşului Mioveni şi sprijinul nemijlocit al autorităţilor publice locale au reprezentat cadrul propice pentru extinderea paletei de servicii prestate de S.Ed.C. fapt care a dus la crearea unor noi locuri de muncă, valorificarea şi modernizarea serviciilor de utilitate publică, dezvoltarea și modernizarea utilajelor și a echipamentelor tehnice”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.