Soacra a decedat, soţia grav rănită

0

  • La Câmpulung



Cel de-al doilea accident mortal a avut loc sâmbătă dimineață, în Câmpulung, la ieșirea spre Pitești. Șoferul în vârstă de 56 de ani, din Câmpulung a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat în șanț. Cel de la volan a scăpat cu răni ușoare. Soția lui a fost grav rănită, iar soacra a decedat.  


Cumplitul accident a avut loc dimineață, la ora 5.00, la ieșirea din Câmpulung, spre Pitești. Daniel M., de 56 de ani conducea un Sandero, din direcția Pitești spre Câmpulung. Mașina a scăpat de sub control, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat în șanț.

Impactul a fost deosebit de violent, autoturismul luând foc. Conducătorul auto a reuşit să iasă, însă, soția lui, Doina M., de 56 de ani și soacra acestuia, Filofteia B., de 80 de ani au rămas încarcerate în autoturismul cuprins de foc. Bătrâna care se afla pe bancheta din spate a fost scoasă de pompierii de la Detaşamentul Câmpulung, decedată. „Femeia declarată decedată, în vârstă 80 de ani, se afla pe bancheta din spate.

Încă o femeie de 56 de ani, care se afla pe locul din dreapta față a fost extrasă (prezintă funcții vitale) în primele momente ale intervenției de către pompierii. Cea de a treia victimă este șoferul cu vârsta de 59 de ani, care a fost găsit ieșit din autoturism”, anunţau reprezentanţii ISU Argeş.

Victima are arsuri şi lovituri la cap

Doina M. soţia şoferului avea leziuni grave. Femeia a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată de urgență la Spitalul Municipal Câmpulung. De acolo, a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, fiind internată pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.
Aceasta era somnolentă, cu lovituri la cap și arsuri de gradul doi pe aproximativ 10 % din suprafața corpului, respectiv pe coapse şi în zona lombară.

În timpul cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, Daniel M. a susţinut că a adormit la volan, motiv pentru care nu îşi amintea nimic cu privire la modul cum s-a petrecut accidentul.

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporala din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizau reprezentanţii IPJ Argeş. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.