Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

5 Comentarii:

  1. 1

    Clevetici

    Daca tot ati adus aminte de ce se intampla acum la Kabul tin sa subliniez ca ceea ce stim vine din surse filtrate de aliatii strategici, dar ca idee generala seamana (schimband ce e de schimbat) cu ce se intampla la Bucuresti in 22-25 decembrie 1989 (militari pusi de superiori sa se impuste unii pe altii la Otopeni sau in Drumul Taberei – colonelul Trosca, lupte de strada in timpul carora ofiterii superiori din armata isi rescriau ordinele de lupta din perioada 16-22 decembrie 1989 astfel incat sa nu apara ca au tras in popor etc.)
    Sa ne punem si intrebarea: ce s-a intamplat in Afganistan in ultimii 20 de ani de ocupatie militara, la care Romania s-a facut complice?
    De cateva ori guvernul afgan (guvern instalat de fortele de ocupatie, nu ales de popor) a cerut americanilor sa plece, iar raspunsul a fost ca acestia inca mai au treaba pe acolo cu teroristii.
    Cine este terorist in Afganistan, Mali sau alte tari? Cei care sunt etichetati ca atare de fortele de ocupatie.

    Iata ca pe planul acesta al libertatii Romania sta mai bine decat Afganistanul care incepe in aceste zile sa isi recapete independenta de facto.

    Pana la urma orice tara intelege ca nu valoreaza nimic pe plan international cata vreme nu face parte din clubul Marilor Puteri, iar biletul de intrare in acest club include dotarea cu armament nuclear. Vezi cazul Israelului care s-a dotat cu asa ceva, dar nu recunoaste, si al Iranului care e in plin proces de inarmare, apoi vin India si Pakistanul. Fara asa ceva te poti trezi tu, Iran, ca forte externe organizeaza o „primavara iraniana” pe teritoriul tau, iar dupa victoria fortelor „democratice” contractele de export de petrol se reorienteaza ca in Libia post-Ghadafi.

  2. 2

    Boni

    Uneori ziariștii nu știu, alteori sunt orbi sau vânduți.

    În 2003, juniorul nereușit George W. Bush spunea că Irakul are arme de distrugere în masă iar clăpăugul netot Tony Blair a supralicitat afirmând că, în 45 de minute, lansatoarele irakiene pot atinge Occidentul și ucid populația prin dispersarea gazului de luptă (armă chimică).

    Afirmații FALSE, demontate de experții O.N.U.

    Și totuși, ziariștii au considerat acuzațiile fondate, rămânând surzi și orbi la dezmințirile organismelor internaționale.

    Saddam Hussein a murit în canal, ca un câine!

    Să ne amintim, printre altele (Siria, Serbia) și de un alt eșec major al politicii S.U.A.: Războiul din Vietnam care a dus la radicalizarea unor americani prin refuzul satisfacerii serviciului militar obligatoriu, a produs drame psihice, etc.

    P.S. Am încercat să-l ompletez pe colegul de pagină Clevetici (foarte corect în expunere).

    Despre profesionistul (vine de la profesionala fentată, păcat, ar fi ajuns probabil un sculer matrițer competent) Cîțu, niciun cuvânt, vorba bulgarilor, nula na nula, zero peste tot.

    P.P.S. Dacă dl Smeoreanu reușește, prin mijloace specifice, altfel totul este ,,la secret” , să obțină copia situației școlare a p.m. (!) Cîțu, jos pălăria, demonstrează că este un ziarist adevărat.

    1. 2.1

      Boni

      Erată: Saddam a murit spânzurat! După capturarea din subteran.

  3. 3

    Anonim

    La un articol cu un titlu-întrebare aș răspunde nu cu un comentariu, ci tot cu o întrebare (retorică) :
    La ce foloseau ziariștii în epoca comunistă a țării noastre?

    1. 3.1

      Clevetici

      Raspuns si eu cu alta intrebare la fel de retorica:
      La ce foloseau ziariștii în epoca dictaturii regale a lui Carol al II-lea?

      Vreau sa spun ca scrisul la comanda politica nu a fost inventat de comunisti, dar acestia l-au dus spre cele mai inalte culmi…

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .