Weekend negru pe șosele!

0



A fost un weekend negru pe șoselele din Argeș! Au avut loc nu mai puțin de trei accidente mortale și altele soldate cu răniți. Trei oameni și-au pierdut viața la Bradu, Câmpulung și Rociu, începând de vineri seara până sămbătă seara. Citiți în continuare detalii despre nenorocirile care au s-au petrecut pe drumurile din județ.


La Bradu,
Pietonul a murit pe loc!
Prima tragedie, a avut loc vineri seara, în jurul orei 21,30, la Bradu. Un pieton în vârstă de 80 de ani a fost lovit de o mașină. Omul traversa neregulamentar, potrivit constatărilor poliţiştilor.

George C., de 20 de ani, un tânăr care este deținător de permis de mai puțin de un an, se afla la volanul unui Opel. Acesta mergea pe DJ 659, îndreptându-se dinspre Pitești, către Suseni. Era la Bradu, când a lovit, în plin, un bărbat care traversa. Marin O., de 80 de ani, se angajase în traversare fără să se asigure, prin loc nepermis, spun polițiștii Biroului Rutier Pitești care au efectuat cercetările la fața locului.

Tânărul șofer a recunoscut, în fața oamenilor legii, că el nu l-a văzut pe pieton. La sosirea echipajelor de ambulanță, s-a constatat decesul victimei , stabilindu-se că nu se mai poate face nimic pentru a fi readus la viață. Bătrânul murise pe loc în urma impactului violent. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, în mod cert, cum s-a petrecut evenimentul rutier. M.S.