Pui picant cu usturoi

0
2



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 5 min
Timp de gătire: 20 min
Gata în: 25 min
Ingrediente:
¾ linguriță de sare
¼ linguriță piper negru măcinat
¼ linguriță de piper cayenne
1/8 linguriță paprika
¼ linguriță praf de usturoi
1/8 linguriță pudră de ceapă
¼ linguriță pătrunjel uscat
4 bucăți piept de pui dezosat
2 linguri unt
1 lingură ulei de măsline
3 linguri de suc de lime

Mod de preparare:
Într-un bol mic amestecă sarea, piperul negru, piperul cayenne, paprika, praful de usturoi, ceapa pudră și pătrunjelul. Dă pieptul de pui prin acest amestec. Topește untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare. Sotează pieptul de pui până devine auriu, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Stropește-l cu sucul de lime și un praf de usturoi pudră. Mai gătește-l încă cinci minute, punând în continuu sos din tigaie peste el. Îl poți servi cu orez sau cu legumele preferate.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.