Pui picant cu usturoi

0



Timpi de preparare:
Timp de preparare: 5 min
Timp de gătire: 20 min
Gata în: 25 min
Ingrediente:
¾ linguriță de sare
¼ linguriță piper negru măcinat
¼ linguriță de piper cayenne
1/8 linguriță paprika
¼ linguriță praf de usturoi
1/8 linguriță pudră de ceapă
¼ linguriță pătrunjel uscat
4 bucăți piept de pui dezosat
2 linguri unt
1 lingură ulei de măsline
3 linguri de suc de lime

Mod de preparare:
Într-un bol mic amestecă sarea, piperul negru, piperul cayenne, paprika, praful de usturoi, ceapa pudră și pătrunjelul. Dă pieptul de pui prin acest amestec. Topește untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare. Sotează pieptul de pui până devine auriu, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Stropește-l cu sucul de lime și un praf de usturoi pudră. Mai gătește-l încă cinci minute, punând în continuu sos din tigaie peste el. Îl poți servi cu orez sau cu legumele preferate.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.