În week-end s-a desfășurat la Constanța, Campionatul National de Înot în ape deschise, un concurs care a avut loc în Marea Neagră.


Înotătorii de la CSM Pitești au fost și ei prezenți la această primă competiție, delegația piteșteană aflându-se în această perioadă în cantonament la Costinești. Cei 8 sportivi care reprezentat clubul din Ștrand au fost: # Emilia Surugiu # Delia Safcencu # Andra Mitu # Ana Otoiu # Ionuț Guinea # Alexandra Butnaru # Alesia Miu # Perlik Robert Badea. Aceștia sunt pregătiți la club de Bogdan Chiriac, Iuliu Berca, Adrian Moise, Viorel Ciobanu, Zizica Sora, Adriana Drigă. Cea mai bună clasare a avut-o Alexandra Butnaru (antrenori Bogdan Chiriac și Adriana Drigă) în proba de 5000 m, sportiva piteșteană ocupând la final locul 2 la Tineret și Juniori. De asemenea, la categoria Master, Monica Ilie (antrenor Iuliu Berca) a câștigat locul 1 la proba 3000 m. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.