Acoperișuri smulse, de vijelie!

0

  • La Curtea de Argeș



Ploile torențiale, căzute sâmbătă noaptea, au provocat inundații și distrugeri. Mașini avariate, acoperișuri smulse, curți pline cu apă, acestea sunt efectele vijeliilor și precipitaților care au pus stăpânire pe județ. Pompierii au avut intervenții pe tot parcursul nopții și dimineții.


Meteorologii au lansat avertizări de vreme rea, iar în cursul nopții Ro Alert a transmis o avertizare de Cod Roșu, anunțând posibile depășiri a cotelor de pericol pe Râul Târgului (n.r. izvorăște din Munții Iezer-Păpușa, curge prin municipiul Câmpulung Muscel și se varsă în râul Râul Doamnei în apropiere de Colibași). Precipitațiile abundente și vântul puternic au făcut pagube însemnate în județ.

Sâmbătă seara, în cartierul Ivancea din Curtea de Argeș, vijelia a smuls două acoperișuri de pe bloc. Resturile au ajuns în stradă și pe mașinile parcate în apropiere. Au avariat și 9 autoturisme parcate în zonă.

Militarii au muncit continuu

Începând se sâmbătă seara dar și în cursul nopții, ploile abundente și scurgerile de pe versanți au afectat gospodării din Câmpulung. Au mai fost afectate și Bughea de Sus, Lerești, Nămăești, Valea Mare Pravăț, Pitești și Albota. Pompierii au lucrat întreaga noapte la îndepărtarea efectelor vijeliilor, mergând de la o solicitare la alta. Ieri dimineață, schimbul de tură s-a făcut direct la fața locului, acolo unde intervențiile au continuat fiind preluate de alți militari. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.