Trei maşini distruse de foc!

0



Ieri, pompierii piteşteni au intervenit la trei incendii de maşini. În toate au fost înregistrate pagube importante dar din fericire, nu au fost victime. Cauzele producerii incendiilor sunt diferite.
Primul incendiu a fost semnalat pe Autostrada Bucureşti—Piteşti, la Oarja, acolo unde un tir a luat foc în timpul mersului. Pompierii de la Detaşamentul Bradu au mers la faţa locului cu două autospeciale de stins incendii. Au ars două anvelope pe partea stângă a semiremorcii și o parte din caroseria acesteia. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de frecarea saboţilor, după cum au precizat reprezentanţii ISU Argeş.
O maşină care mergea prin în pădurea Bușaga la Curtea de Argeș, a luat foc şi a ars complet. În momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului, autoturismul ardea în totalitate. În urma cercetărilor de la faţa locului, pompierii au stabilit că, cel mai probabil, autoturismul a luat foc după ce a curs benzină pe motor.

Cea de a trei maşină a luat foc la Mărăcineni. Este vorba despre o autoutilitară încărcată cu materiale textile. Incendiul s a manifestat la compartimentul motor. A ars izolaţia cablurilor electrice.
Este posibil ca incendiul să fi fost provocat de un scurtcircuit electric de la un cablu electric neizolat corespunzător. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.