Pilot decedat la Raliul Iașiului

0



Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața în urma accidentului grav de pe a doua probă specială de la Raliul Iașului, competiție care ar fi trebuit să se desfășoare week-end-ul trecut. Transportat cu elicopterul la Spitalul Județean de Urgență, acesta a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat. Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfașurare și anularea etapei.

Baschet
Remiză în primul amical
Echipa de baschet masculin a Piteștiului a disputat acum câteva zile primul amical din perioada precompetițională. FC Argeș Pitești a terminat la egalitate, 72-72, confruntarea disputată în deplasare, cu Steaua. Partida s-a jucat în Sala Mihai Viteazul, accesul spectatorilor nefiind permis.

400 de invitații gratuite
Piteștenii care doresc să ajungă la Memorialul Georgel Ziguli, competiție care va fi organizată vineri și sâmbătă, la Sala Sporturilor, își pot procura tichetul de intrare la Sala Sporturilor Trivale încă de miercuri. Clubul piteștean pune la dispoziția fanilor 400 invitații cu valoare 0, care pot fi procurate de la sediul FC Argeș. Astfel, tichetele vor fi disponibile la adresa Bulevardul Petrochimiștilor, număr 29, după următorul program: Miercuri, 8 septembrie: 11:00-16:00; Joi, 9 septembrie: 09:00-16:00; Vineri, 10 septembrie: 09:00-12:00. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.