Timpi de preparare:
Timp de gătire: 30 min
Gata în: 30 min
Ingrediente:
500 gr. antricot de vita
3 ardei grasi
3 morcovi
250 gr. fasole păstăi din conservă
pătrunjel
2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Ideală pentru o cină rapidă, tigaia de vită cu legume crocante este delicioasă. Încearcă şi tu reţeta!.
1.Morcovii se taie bastonașe subţiri, iar ardeii în fâșii subţiri.
2. Carnea se taie, de asemenea, în fâșii fine și, împreuna cu ardeii si morcovii, se pune la prăjit în tigaia cu ulei.
3.Se lasă cât să-și schimbe carnea culoarea uniform si chiar sa se prăjească puţin, iar legumele sa fie translucide. Se toarnă 100 ml apă și se lasă pe foc 20 de minute, cu capac.
4. Se scoate capacul, se pune fasolea trecuta prin apa si bine scursa si se lasa pe foc înca 10 minute sa scada orice eventual sos. Se potriveste gustul de sare si piper si se aduce la masa cu patrunjel deasupra.