Început slab, sub așteptări la handbalistelor de la CS Dacia

0



Jocul prestat și rezultatul înregistrat de handbalistele de la CS Dacia Mioveni, la Craiova, nu a mulțumit deloc conducerea clubului, care a tras imediat după meci un semnal de alarmă.


Înfrângerea suferită la 7 goluri, 18-25, a doua la rând după cea din prima etapă de la Slatina l-a determinat pe directorul sportiv Constantin Ciobanu să declare: „La modul cum am abordat acest campionat, realizarea obiectivului de a termina pe locurile 8-10, devine o iluzie. Personal îmi fac griji dacă reușim să ramânem în prima ligă și asta în condițiile în care avem o echipă mult mai valoroasă, iar când zic echipă, mă refer la jucătoare! Îmi asum în totalitate deciziile de astă vară vis-a-vis de banca tehnică, am judecat cu inima, luând în calcul atât părerile celor de lângă mine cât și faptul că , realizând obiectivul, este normal să dăm credit în continuare aceluiași cuplu, ba și să-l întărim prin aducerea unui antrenor cu portarii.

La Craiova a fost un haos total în teren 60 de minute și rămâne să las Consiliul Director să decidă de măsuri trebuiesc luate, urgent. Repet, îmi asum în ce mă privește, numirile de astă vară și transferurile . Pe acestea, ca și prelungirile contractelor, le consider bune, avem un lot valoros. Luni îmi voi pune mandatul la dispoziția Consiliului Director, ca un prim pas de normalitate și decență, ține de bun simț și eu îl am. Este timp ca echipa să își revină, s-au jucat doar 2 etape, are potențial dar trebuie văzut urgent ce nu merge. Mulțumesc suporterilor veniți de la Mioveni, un exemplu de atitudine și comportament”. S.M.