Record național pentru Glință

0



Înot

Înotătorul Robert Glință a stabilit un nou record național în proba de 50 de metri spate (bazin de 25 de metri), cu un timp de 23,03 secunde. Performanța sportivului piteștean a fost realizată în cadrul circuitului ISL (International Swimming League), în meciul 7, disputat sâmbătă seară la Napoli, în Italia. Robert Glință face parte din echipa internațională Iron.

Fotbal
Se vând bilete pentru meciul cu FC Botoșani
Clubul FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul din 16-imile Cupei României cu FC Botoșani. Prețurile tichetelor pentru jocul programat miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 15.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 15 și 30 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://biletel.ro/21-cupa-romaniei… Biletele pot fi cumpărate până miercuri și de la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești. În ziua partidei, tichetele vor putea fi cumpărate numai de la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 13.00.

Lupte
Pe podium la Craiova
Acum câteva zile, la Craiova s-a desfăşurat un interesant concurs de lupte greco-romane în aer liber pentru copii. La întrecerea la care au luat startul sportivi din zona Olteniei și Munteniei, CSM Pitești a obţinut 2 medalii de aur, 2 de argint şi 3 de bronz. Pe prima treaptă a podiumului au urcat Ștefan Niculae(cat.25kg) și Mario Nicolin(cat.42kg), în timp ce medaliile de argint au fost adjudecate de Vicențiu Rădulescu(cat.54kg) și Alin Nicolae(cat.35kg). Pe treapta a treia a podiumuluii au urcat Șimon Gorea(cat.38kg), Andrei Rădulescu(cat.32kg) și David Gorea(cat.38kg)M.D.