Final de coșmar!

0

  • Liga 1, etapa 9: FC Voluntari – CS Mioveni 4-0 (0-0)CS Mioveni a pierdut vineri seara, la scor, în deplasare, la FC Voluntari, gazdele impunându-se cu 4-0. La pauză a fost 0-0, iar partida contat pentru etapa a 9-a din Liga 1.


Galben-verzii au făcut o primă repriză foarte bună, în care chiar au ratat trei mari oportunități de a înscrie. Astfel, Dumitriu, Rusu și Buziuc au fost foarte aproape de a deschide scorul, însă fie ua fsot impreciși, fie portarul a intervenit. Gazdele au ratat și ele în minutul 16 o ocazie bună, Nemec și Lopes încurcându-se reciproc în careul mic.
Și repriza a doua a fost începută bine de către jucătorii argeșeni. Astfel, chiar dacă au primt gol în minutul 63, la o greșeală a apărării, nimic nu prevestea dezastrul din final. Rusu a fost din nou apoape de gol în două rânduri, Cristea a tras și el pe lângă, iar Cierpka a șutat peste în decurs de numai 8 minute. Au venit însă ultimele 10 minute, în care CS Mioveni a încasat încă trei goluri, contrat cursului jocului de până în acel moment. Mai întâi Nemec scapă demarcaj majorează diferența din careul mic. Două minute mai târziu Gheorghe păcălește și zidul și pe portar, la o lovitură liberă și înscrie pe sub zid. În final, pe un contraatac, Costin stabilește scorul final la 4-0, cu o reluare simplă din careul mic. CS Mioveni a pierdut categoric la Voluntari, dar scorul nu este conform cu realitatea din teren.

FC Voluntari – CS Mioveni 4-0 (0-0) Au marcat: Costin (62, 90), Nemec (80), Gheorghe (83)
⚽Voluntari: Popa – Miranda, Tamaș, Armaș, Briceag (72 Vlad) – Ionuț Costin, Droppa, Vadim Rață (87 Meleke) – Da Lopes (83 Merloi), Adam Nemec (87 Angelov), Ion Gheorghe. Antrenor: Liviu Ciobotariu
⚽Mioveni: Popescu – Rădescu, Scarlatache, Garutti, Balaur (70 Cristea), Șerbănică – Dumitriu (84 Oancea), Vereș (70 Cierpka) – Toma (46 Dat), Rusu, Buziuc (61 Sanoh). Antrenor: Alexandru Pelici
Cum s-au marcat golurile:
⚽1-0, min 63: Nemec îi pasează foarte bine lui Costin care înscrie de lângă Scarlatache
⚽2-0, min 80: Droppa îl vede foarte bine pe Adam Nemec în interiorul careului, care înscrie din apropierea porții.
⚽3-0, min 82: Gheorghe însrie pe sub zid din lovitură liberă de la 18 m
⚽4-0, min 90: comtraatac pentru gazde, finalizat de Costin din interiorul careului S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.