CFMOTO 650GT ABS ’21 – Motocicleta ideală pentru tine

0
0

Fericirea poate fi găsită în lucruri materiale, în persoane, sau chiar în cele mai mici lucruri. Totuși, dacă nu ai găsit modalitatea prin care să te simți mult mai relaxat și mai împăcat cu tine însuți la finalul zilei, avem o soluție care te poate ajuta să evadezi de problemele cauzate de agitația și stresul din mediul nostru natural. Motocicleta CFMOTO 650 GT ABS ’21, un model Sport Touring pregătit să te surprindă prin puterea, capacitățile sale și tehnologiile avansate de care dispune.

De ce să îți achiziționezi o astfel de motocicletă

Pe lângă bine cunoscutul fapt că motocicleta este o bună modalitate de transport, fie el urban, de lungă distanță sau pe trasee ușor dificile, acestea au de asemenea un scop recreațional, adică este menită să îți ofere o experiență cât mai relaxantă și cât mai bună în momentul în care te aflii pe aceasta. Alături de motocicleta potrivită îți poți crea amintiri de neuitat, fie de unul singur, fie cu un prieten drag drept pasager. Fă plinul și pornește cu încredere într-o aventură alături de vehiculul tău.

Caracteristici tehnice

CFMOTO 650GT ABS ’21 vine dotat cu un motor în 2 cilindri în linie, 4 timpi, 650cmc, cu răcire pe lichid, EFI, cuplat la o cutie de viteză modernă, în 6 trepte. Acesta dispune de sistemul ABS (anti-lock braking system), care îți va asigura oprirea în siguranță în cazul unor momente neașteptate, precum obstacole spontane. Suspensia față este de tip retractabil, dispune de frâne hidraulice atât în față, cât și în spate, iar rezervorul de 19 L oferă o autonomie mare, făcând din CFMOTO 650GT un partener potrivit atât pentru naveta zilnică urbană, cât și pentru drumuri mai lungi, în afara agitației din oraș. Modelul corespunde normelor EURO5 și este într-adevăr o motocicletă premium, care oferă mai mult decât cere prin preț. Poți achiziționa și tu propriul tău vehicul CFMOTO din magazinele fizice și online ale dealerilor autorizați ATVRom, acum chiar și în rate și vei dispune de asemenea de o garanție de 2 ani. În plus, în cadrul modelelor CFMOTO, poți opta pentru programul Rabla Clasic pentru motociclete, unde în schimbul casării unei mașini vechi, vei primi un tichet în valoare de până la 5.500 de lei.

Avantajele motocicletei

Preț corect

Deși dispune de caracteristicile unei motociclete premium, prețul este unul foarte accesibil, care stabilește un raport excelent între calitate și preț.

Design inedit

O motocicletă sport, cu o putere mare, are nevoie la rândul său de un design agresiv, pentru a pune în evidență motorul evoluat. Acest model vine în două scheme de culori: negru și albastru și este mereu pregătit să surprindă prin aspectul său modern.

Extrem de practică

Modern dotată, practică și confortabilă la pilotare, această motocicletă va fi alegerea ideală pentru a pleca într-o aventură de neuitat, demnă de povestit mai departe. Dacă vrei să simți pe pielea ta splendoarea condusului pe două roți, achiziționează-ți propriul CFMOTO 650GT ABS ’21.

Surse foto: www.atvrom.ro , global.cfmoto.com