Restricţii de circulaţie pe Dealul Negru!

1
1



Mai bine de trei săptămâni pe Dealul Negru vor fi instituite restricții rutiere. Vor fi efectuate lucrări de consolidare ale carosabilului, de aceea, pe o distanță de un kilometru se va circula alternativ pe o singură bandă. Ca să evite aglomerația ce s-ar putea crea, șoferii pot folosi ruta ocolitoare pe Curtea de Argeș. 


Începând de ieri, pe DN 7 Cotmeana, între km 143+600m și km 144+600m, sunt instituite restricții de trafic, ca urmare a lucrărilor de consolidare a părții carosabile. „Pe tronsonul cuprins între ieșirea din satul Lintești și ,,Zona Verde”, traficul se va desfășura pe baza semnalizării rutiere temporare, instituite pe durata lucrărilor de consolidare a rambleului și refacere a părții carosabile, autorizate să se desfășoare până la data de 13 noiembrie 2021. În anumite situații, dirijarea se poate realiza cu piloți de circulație, echipați corespunzător.Pentru fluidizarea circulației și prevenirea oricăror evenimente negative, în funcție de valorile de trafic, în zonă vor fi prezenți și polițiștii Serviciului Rutier Argeș, precum și cei ai secțiilor de Poliție Rurală Bascov și Drăganu”, anunță IPJ Argeș.
Astfel, în cele aproximativ trei săptămâni cât vor fi efectuate lucrările, se va circula alternativ pe o singură bandă. Şoferii care tranzitează zona, pot folosi ruta ocolitoare, de la Bascov –Curtea de Argeş-Vâlcea, dacă doresc să evite coloanele care se vor forma în zonă. Poliţiştii vin şi cu recomandări privind circulaţia în zona cu restricţii. „În condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.; respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora; nu vă angajați în depășiri riscante; asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers; nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic”, a precizat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. M.S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.