Şi-au frânt oasele în accident!

0
1



Doi bărbaţi au ajuns ieri dimineaţă, la spital având multiple leziuni după ce s-au răsturnat cu maşina la Bascov. Accidentul a avut loc pe fondul vitezei după cum au constatat oamenii legii. Atât şoferul cât şi pasagerul aveau multiple fracturi la mâini şi picioare. Unul dintre ei a rămas încarcerat, în urma impactului, fiind scos de pompieri.


Ieri dimineaţă, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost solicitați să intervină, pe DN 7C, în localitatea Bascov, la un accident rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod, răsturnându-se. Maşina, un Ford, era condusă de Ionel U., de 48 de ani, din Turnu Măgurele, județul Teleorman.
Acesta mergea dinspre Curtea de Argeș către Pitești, iar într-o curbă ușoară la stânga, nu a redus viteza, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod, răsturnându-se pe-o parte, lângă un gard şi un stâlp de susţinere a firelor electrice.
„Pompierii din cadrul Detașamentului Piteşti, au intervenit la un accident rutier, cu o autospecială de intervenție, un echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj SMURD în comuna Bascov, sat Schiau, unde a fost implicat un autoturism, care a intrat in gard.
La fata locului, militarii au constatat că se aflau două victime, una fiind încarcerată. Salvatorii au extras victima încarcerată.

De asemenea, ambele victime au fost predate echipajelor medicale. Ulterior îngrijirilor medicale, ambele au fost transportate la spital pentru investigații medicale”, au declarat reprezentanţii ISU Argeş, după intervenţie. Atât şoferul, cât şi pasagerul, Nicolae P. de 36 de ani din judeţul Alba, aveau leziuni grave, fiind diagnosticaţi cu fracturi la mâini şi picioare. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.