Fetiţă salvată de doi poliţişti!

0
0



Doi poliţişti din cadrul Secţiei 2 Piteşti au fost îngerii păzitori au unei fetiţe în vârstă de 2 ani, din Piteşti. Micuţei i se făcuse rău, iar oamenii legii au ajutat-o să ajungă la spital în timp record. Tatăl copilei le-a mulțumit agenţilor.


Duminică, unei fetiţe în vârstă de 2 ani i s-a făcut rău. Tatăl copilei a ieşit la poartă şi a început să facă semne disperate cu mâna, unui echipaj de poliţie de la Secţia 2 care era în apropiere. “În timp ce se aflau în patrulare, colegii noştri, agent şef adjunct Mihai Chiva şi agent şef Chiliment Dragoş, poliţişti de ordine publică în cadrul Secţiei 2 Piteşti, au observat semnele disperate ale unor părinţi, a căror fetiţă, de aproximativ doi ani, prezenta stare de rău”, precizează IPJ Argeş. Micuţa avea o criză de lipotimie iar părinţii erau foarte speriaţi. Oamenii nu doreu usă aştepte sosirea ambulanţei, din dorinţa de a ajunge cât mai curând la spital. Poliţiştii au reacţionat imediat şi, fără să mai stea pe gânduri, conştienţi de faptul că fiecare secundă contează, au deschis calea maşinii în care se afla fetiţa, mergând cu semnalele acustice şi luminoase ale maşinii de Poliţie în funcţiune, spre Ppitalul de Pediatrie. “Fetiţa a fost predată, la spital, personalului specializat, pentru acordarea îngrijirilor medicale”, mai precizează IPJ Argeş.
La scurt timp, tatăl fetiţei i-a sunat pe poliţişti şi le-a comunicat faptul că fetiţa este bine, mulţumindu-le, totodată, pentru gestul lor. “Cea mai mare mulţumire pentru poliţişti, părinţi la rândul lor, este faptul că fetiţa este în afara oricărui pericol”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.