Răniţi de o şoferiţă grăbită!

0
0



Un accident rutier în care au fost implicate 4 maşini a avut loc luni seara, la Pârvu Roşu. O şoferiţă, în vârstă de 30 de ani, este vinovată de cele petrecute. Acesta a încercat să evite impactul cu maşina care circula în faţa sa. Nu numai că nu a reuşit dar a lovit în total, trei autoturisme.


Coliziunea a avut loc luni seara, pe DJ 659 A, la Pârvu Roşu. Maria Ş, de 30 de ani, din Costeşti, se afla la volanul unui Volkswagen, mergând dinspre Piteşti către Costeşti. Se pare că circula cu viteză, acesta fiind motivul celor petrecute.
Şoferiţa era cât pe ce să lovească în partea din spate un Audi condus în aceeaşi direcție de Andrei C., de 25 de ani. Ca să evite impactul a tras de volan, numai că, pe contrasens venea o Skoda condusă de Ioana P., de 45 de ani, din Piteşti.

Atunci a lovit Audi, ciocnindu-se şi cu Skoda. În urma impactului, Audi a fost proiectat într-un BMW care se afla staţionat. Coliziunea în lanţ a avut ca rezultat toate cel patru maşini avariate dar şi trei persoane rănite.
Au avut nevoie de îngrijiri medicale şoferiţa Maria Ş,, aceasta fiind lovită la cap, şi doi pasageri din Skoda, respectiv Valeriu P. de 45 de ani care avea traumatism de coloană lombară şi un adolescent de 16 ani, cu fractură de piramidă nazală.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.