Eliminați din Cupa României

0



Baschet

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a ratat calificarea în turul 2 al Cupei României. FC Argeș Basketball a pierdut, cu 80-83, manșa retur a primului tur al acestei întreceri în fața celor de la CSM Galați. În primul tur, alb-violeții se impuseseră cu 77-75 în fața echipei pregătite de Florin Nini. Ambele meciuri cu gălățenii s-au disputat la Sala Sporturilor Trivale.

Box
Pe podium la Centura Păltiniș
În perioada 24-25 septembrie, la Sibiu, a avut loc o Centura Păltiniș, o competiție pugilistică la care au participat sportivi de la mai multe cluburi din țară. La această întrecere, boxerii pregătiţi de antrenorul Ioniţă Mărăşescu au obţinut un loc 1 prin Cristian Şerban, în timp ce Adrian Chiriţă şi Raul Mustaţă s-au clasat pe locul secund.

Sambo
9 medalii la Campionatul Național
Săptămâna trecută a avut loc Campionatul Național de Sambo pentru seniori (M+F), cadeți (M+F) și Sambo combat masculin. La concursul de la Izvorani au fost prezenți 85 de sportivi de la 14 cluburi din ţară. Sportivii de la CSM Piteşti, pregătiţi de Sergiu Drigă, au obţinut la această întrecere 9 medalii, dintre care 2 de aur și 7 de bronz.

Rezultatele CSM Pitești:
CADEȚI: Purcaru Elida Loc-1 ctg 65 kg
SENIORI: Iordache Lavinia Loc-1 ctg 65 kg, Purcaru Elida Loc-3 ctg 65kg, Tita Daniel Loc-3 ctg 64kg, Gliganeanu Florin Loc-3 ctg 71kg, Licaciu Remus Loc-3 ctg 88kg, Florea Dragoș Loc-3 ctg 98kg., SAMBO COMBAT Masculin, Bratu Vasile Loc-3 ctg 71kg, Puricel Radu Loc-3 ctg 88k. M.D.