Biletele costă 20 de lei

0



CS Mioveni a scos la vânzare bilete pentru meciul de astăzi. Astfel, prețul unui tichet este 20 lei – intrare generală.


Biletele se găsesc încă de ieri la stadion, iar astăzi pot fi procurate de la sediul clubului până la ora 16:00 și de la casele de bilete de la Stadionul Orășenesc până la ora începerii meciului.
Accesul în tribune se va face începând cu ora 16:00. Spectatorii trebuie să facă dovada vaccinării anti Covid, a testului PCR negativ făcut cu maximum 72 de ore înainte, a testului rapid negativ făcut cu maximum 48 de ore înainte, sau dovada trecerii prin boală în urmă cu maximum 180 de zile.

Avantaj la ultimele meciuri directe

CS Mioveni se prezintă la această partidă cu un avataj de moral de la ultimele întâlniri directe. Astfel, acum două sezoane, în Liga 2, în sezonul regulat, CS Mioveni s-a impus acasă cu 2-0, iar în retur, în deplasare a făcut 1-1. A urmat apoi un singur în meci în play-off, pe timp de pandemie, atunci când CS Mioveni s-a impus pe terenul lui FC Argeș cu 3-2, întorcând rezultatul pe final.

Au în lot 4 foști jucători piteșteni

În lotul Mioveniului sunt în momentul de față 4 jucători care în trecut au îmbrăcat tricoul alb-violet. Astfel, este vorba despre portarul Răzvan Ducan, de mijlocașul Andrei Panait și de fundașii Dorinel Oancea și Dănuț Șerbănică. Cei patru sunt în lotul echipei încă de anul trecut, punând și ei umărul la promovare. Pentru ei jocul va fi unul special, mai ales după ce primarul Piteștiului i-a catalogat la un moment dat ca fiind jucători refuzați de FC Argeș. S.M.