“Ne dorim mult să câștigăm!”

0

  • Antrenorii și jucătorii Mioveniului vor să facă un joc bun



Antrenorii și jucătorii galben-verzii nu privesc partida cu FC Argeș ca fiind una deosebită și trateză jocul ca pe unul obișnuit de campionat.


Cuvântul de ordine în tabăra galben-verde este însă victoria, lucru pe care elevii lui Pelici și-l doresc foarte mult. Într-o conferință de presă susținută ieri la Stadionul Orășenesc din Mioveni, antrenorul principal Alexandru Pelici și jucătorii Andrei Panait și Dorinel Oancea au vorbit despre ceea ce înseamnă acest joc și modul cum în tratează. “Am ajuns la etapa cu numărul 11, rundă în care întâlnim FC Argeș. Un derby al județului, dar un joc la fel de important ca toate celelalte. Este un derby din punct de vedere al suporterilor, al jucătorilor, iar azi lângă mine sunt doi fotbaliști care au jucat și acolo în trecut. Îmi doresc din tot sufletul să fie un meci frumos, în primul rând, sub semnul fair-play-ului și respectului reciproc, care să se regăsească atât la nivelul jucătorilor, al băncilor tehnice și apoi în tribune, iar cel mai bun să câștige! Ne dorim mult să câștigăm acest joc, iar aceste meciuri se știe că nasc orgolii. Venim după jocuri în care am scăpat puncta printre degete , cu Chindia, la Farul unde a fost o neatenție pe final. DOrim ca la final să ne bucurăm pentru punctele puse în joc. Se întâlnesc două echipe care au obiectiv diferit, noi vrem menținerea în LIga 1, iar ei și-au propus play-off-ul. Noi am avut șansă după etapa asta, pentru că în ciuda înfrângerii ne-am menținut pe același loc, poziție care momentan ne menține în LIga 1, dar ne mai trebuie puncta. Rădescu revine în lot și sperăm să fim inspirați la alcătuirea echipei” – Alexandru Pelici, antrenor principal CS Mioveni “Este un eveniment special pentru fotbalul argeșean. Dar este un joc ca oricare altul , pe care l-am pregătit foarte bine cu domnul profesor. Sperăm ca la final să ne bucurăm împreună cu suporterii de un succes. Mi-ș dori să înscriu, să ajut echipa și să îmi fac treaba cât mai bine” – Andrei Panait, mijlocaș CS Mioveni
“Ne așteaptă o partidă foarte dificilă cu FC Argeș, echipă care nu a pierdut etapa trecută. Noi am pierdut în deplasare la Farul dar am făcut un joc foarte bun și ne-a lipsit puțin să scoatem un punct. Sperăm să facem o partidă bună, tribunele să fie pline, iar la final să ne bucurăm cu toții!” – Dorinel Oancea, fundaș, CS Mioveni S.M.