Noi recorduri pentru Glinţă

0



Înot

Înotătorul Robert Glință își reconfirmă valoarea și forma sportivă foarte bună pe care o traversează în ultimul timp. Sportivul piteştean a realizat noi recorduri naționale în probele de 50, 100 și 200 metri spate, în meciul “10 ISL 2021”, competiție la care participă cei mai buni înotători ai lumii.
Baschet
Miercurea Ciuc – FC Argeş Basketball, în prima etapă
Sezonul Ligii Nationale de Baschet Masculin a debutat aseară, cu partida dintre U-Banca Transilvania Cluj-Napoca şi CSA Steaua Bucuresti, campioana en-titre solicitând devansarea jocului din prima etapa pentru a-şi putea pregăti debutul în grupele Basketball Champions League. Prima etapa va continua şi astăzi, atunci când BC CSU Sibiu va primi replica echipei ABC Athletic Neptun Constanta, dar mâine, cu alte cinci partide în program. FC Argeş Piteşti va începe noul sezon cu un meci în deplasare la Miercurea Ciuc. Confruntarea este programată sâmbătă, de la ora 17.00, şi va fi transmisă în direct de FRB TV.
Programul meciurilor din etapa inaugurala a LNBM:
Aseară
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSA Steaua Bucuresti
Astăzi
BC CSU Sibiu – ABC Athletic Neptun Constanta (FRB TV)
Mâine
Dinamo Bucureşti – CSM CSU Oradea (ora 17:00, FRB TV)
CSM VSKC Miercurea Ciuc – FC Argeş Piteşti (ora 17:00, în direct pe FRB TV)
Rapid Bucureşti – CSM 2007 Focşani (ora 18:00, în direct pe FRB TV)
CSM Tg. Jiu – SCM U Craiova (ora 19:00, în direct pe FRB TV)
CSM Galati – CSM Ploieşti (ora 19:00, în direct pe FRB TV)
Duelul dintre CSO Voluntari și SCM Timișoara se va disputa la o dată ulterioară, datorită faptului că gruparea lui Sașa Ocokoljic se află în Olanda, pentru turneul de calificare în grupele FIBA Europe Cup. M.D.